Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Papierosy

0merta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Palę od niedawna i chciałbym abyście pomogli mi w doborze odpowiednich papierosów. Kupiłem L&M Niebieskie, ale nie odpowiadają mi. Wolałbym coś lepszego w smaku. Te elemy blue są ohydne. Więc jakie mi polecacie? Ważne, żeby nie były mocne (np. czerwone). Potrzebuję czegoś nie za mocnego i dobrego w smaku.

Opublikowano

Fajki jak fajki dla mnie są tylko mocniejsze i słabsze.

Dalej - źle robisz, szlugi to zło, poza tym pewnie nie masz więcej niż 15-16 lat.

Dobre papierosy są tylko jedne - Black Devil (czekoladowe, wiśniowe lub goździkowe), co nie zmienia faktu, że fajki to zło.

Jeśli już masz coś palić - idź na sziszę. Jest dobra i tak nie szkodzi.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Nie jestem wielkim fanem jarania papierosów ale jak za dawnych czasów jarałem to podchodziły Viceroy'e niebieskie.

Teraz tylko Ganja <3

Opublikowano

palisz dla szpanu, lm niebieskie są zajebiste do wszystkiego browar itd, a jak w smak ci nie pasuje to kup sobie black devile, west ice czy jakieś mentole...

Opublikowano

Palenie już nie jest modne (:.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

A np. Marlboro Gold Original są lepsze w smaku niż te L&M niebieskie? Bo z tego co widzę, to Marlboro mają 0,6mg nikotyny, a L&M 0,7mg

Opublikowano

Są takie, co jak oblizniesz usta to czujesz np. wanilie albo czekolade czy cos takiego, ale nie pamietam nazwy.

O wlasnie, przeczytalem wilka i sie przypomnialo, chodzilo mi o Black Devil'e.

Odradzam palenia, lepiej biegac i cwiczyc niz sie tym syfem truc. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Pewnie w tych smakowych filter nasączony jakimś chujostwem i od razu dziesięć złotych droższe. Kup sobie Viceroye umocz w jakimś tam soku, porzeczkowym na przykład, i będziesz miał takie same

Opublikowano

Palę od niedawna i chciałbym abyście pomogli mi w doborze odpowiednich papierosów. Kupiłem L&M Niebieskie, ale nie odpowiadają mi. Wolałbym coś lepszego w smaku. Te elemy blue są ohydne. Więc jakie mi polecacie? Ważne, żeby nie były mocne (np. czerwone). Potrzebuję czegoś nie za mocnego i dobrego w smaku.

Czytajac twoj post wydaje mi sie ze palisz na przymus. Ogarnij.

Skoro fajki ci nie odpowiadaja to po co palisz?

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Marlboro złote są najlepsze z tych, co próbowałem :rolleyes: Mam jeszcze jedno pytanie. Czym się różnią marlboro złote/czerwone z dopiską 100` (setki) od tych normalnych Marlboro gold?

Opublikowano

Nie chcesz dużo wydawać ? To kup sobie "Czestery" (Chesterfield-chyba dobrze napisałem) :) Są tanie , a jak nie mamy co palić to właśnie to kupujemy . Polecam też L&M czerwone oraz camele.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Ty to próbowałeś w ogóle arap ?

To smakuje jak mocno uwędzona szynka...

Djarumy > reszta. ;D

tak, palilem je

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...